icon-facebook
Half Elfje 6, Someren 
topright-seperator

NEEM CONTACT OP:
0493 47 17 56

Een leuke en zeer functionele aankleding voor onder uw overkapping of in uw tuinhuis! In de zomer genieten van een heerlijke barbecue of culinair uitpakken in uw eigen tuin. Dit is allemaal mogelijk met een buitenkeuken! De buitenkeukens van Wesa tuinhout kunt u inrichten hoe u het zelf wil, het zijn namelijk losse modules die samen één geheel vormen. Deze buitenkeukens zijn gemaakt van lariks/douglas hout en hebben stuk voor stuk een granieten blad van 30mm dik er op liggen. Bekijk een aantal mogelijkheden hieronder of  informeer naar de mogelijkheden!

Buitenkeuken1Buitenkeuken2Buitenkeuken3Buitenkeuken4Buitenkeuken5Buitenkeuken6Buitenkeuken7buitenkeuken8buitenkeuken9

Accessoires voor buitenkeukens

Om uw buitenkeuken zo optimaal mogelijk naar wens te maken, zijn er diverse accessoires te verkrijgen. Zoals onder te zien is kunt u ook kiezen voor een granieten wasbak in plaats van een RVS wasbak. Een andere mogelijkheid is om een RVS lade te kiezen boven een houten lade. Naast de RVS lade bestaat er ook de mogelijkheid om RVS deurknoppen te bestellen die als handvatten kunnen dienen. Ze staan op volgorde hieronder afgebeeld.

Buitenkeukenaccessoire4Buitenkeukenaccessoire5Buitenkeukenaccessoire6

Buitenkeukenaccessoire1Buitenkeukenaccessoire2Buitenkeukenaccessoire3

 

Naast de zichtbare accessoires zijn er ook een drietal aanpassingen mogelijk die uw buitenkeuken nog exclusiever en gemakkelijker maken. Zo is het mogelijk om een detail hoekopstelling erbij te bestellen om de hoeken op te vullen en zo een strak geheel te krijgen. Om de nodige drank koel te houden zit er een inbouwkoelkast in het assortiment. Wat uw buitenkeuken helemaal af maakt is een set handige rieten manden om spullen in op te bergen. Ze zijn allemaal hieronder weergegeven.

 

Barbecues voor bij uw buitenkeuken

Bij uw buitenkeuken hoort natuurlijk ook een barbecue. Hier heeft Wesa tuinhout verschillende merken van in het assortiment. U heeft de keuze uit een barbecue van Boretti, Napoleon of Patton. Allen van zeer hoge kwaliteit en bekend bij iedere liefhebber van barbecues. Wilt u meer informatie over onze buitenkeukens? Vraag naar de mogelijkheden of kom eens langs in onze showroom!

Barbeque1Barbeque2Barbeque3

ONZE OPENINGSTIJDEN:

MAANDAG:
DINSDAG T/M VRIJDAG:
ZATERDAG:

GESLOTEN
8.30 - 18.00 UUR
8.30 - 16.00 UUR 

OP AFSPRAAK:

Ook kunt u bij ons terecht op afspraak.
Bel hiervoor: 06 1964 6900

Afspraak maken? Klik hier

FSC logo footer-seperator
Al onze producten zijn FSC

FSC staat voor verantwoord bosbeheer wereldwijd. Alleen FSC-gecertificeerde bedrijven kunnen FSC-producten verkopen.

PEFC logo transparant footer-seperator
Al onze producten zijn PEFC

PEFC is het werelwijde keurmerk voor duurzaam bosbeheer en heeft als doel dat alle bossen ter wereld duurzaam beheerd worden.