icon-facebook
Half Elfje 6, Someren 
topright-seperator

NEEM CONTACT OP:
0493 47 17 56

De houten veranda's van Wesa zijn beschikbaar in alle maten en soorten. U heeft de keuze uit eiken, grenen, vuren en lariks/douglas hout waarmee uw veranda zo persoonlijk mogelijk wordt geoptimaliseerd. Daarnaast kunt u nog kiezen wat voor soort dakbedekking u het liefste heeft op uw veranda. Enkele andere opties waarmee u uw veranda uit kunt breiden staan hieronder weergegeven. Wilt u meer informatie over onze veranda's? Kom dan gerust een kijkje nemen in onze showroom!

Houtenveranda1Houten veranda3Houten veranda4 

Hardhouten veranda 1Hardhouten veranda 2Hardhouten veranda 3

Dakbedekking bij uw veranda

Het is mogelijk om uw veranda met verschillende soorten dakbedekking te optimaliseren. Zo kunt u kiezen voor polycarbonaat, glas, dakpannen of de welbekende shingles. Hieronder staan verschillende mogelijkheden weergegeven.

Dakpannen op uw veranda

Ook op uw veranda heeft u de mogelijkheid om pannen op uw dak te laten leggen. Dit zorgt voor een robuuste en authentieke uitstraling met een landelijk tintje. Pannen hebben een lange levensduur en zijn te verkrijgen in verschillende soorten en kleuren. Meer weten over een veranda met een pannendak? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Houtenveranda pannen1Houtenveranda pannen2Houtenveranda pannen3

Polycarbonaat op uw veranda

Een polycarbonaat dak zorgt voor een goede lichtinval bij uw veranda en heeft een luxe uitstraling. Wesa levert verschillende soorten dakplaten van polycarbonaat met ieder zijn eigen voordeel. Zo kunt u kiezen tussen de normale dakplaten in de kleuren helder en opaal, maar het is ook mogelijk om platen van polycarbonaat te kiezen die de UV straling of IQ straling eruit filteren. Dit zorgt ervoor dat het onder uw veranda niet te warm wordt wanneer de zon erop schijnt. Heeft u interesse in een veranda met dakplaten van polycarbonaat? Stuur ons een mail met uw vraag!

PolycarbonaatHoutenveranda2

Leuke aankleding nodig voor uw veranda?

ONZE OPENINGSTIJDEN:

MAANDAG:
DINSDAG T/M VRIJDAG:
ZATERDAG:

GESLOTEN
8.30 - 17.00 UUR
8.30 - 16.00 UUR 

OP AFSPRAAK:

Ook kunt u bij ons terecht op afspraak.
Bel hiervoor: 06 1964 6900

Afspraak maken? Klik hier

FSC logo footer-seperator
Al onze producten zijn FSC

FSC staat voor verantwoord bosbeheer wereldwijd. Alleen FSC-gecertificeerde bedrijven kunnen FSC-producten verkopen.

PEFC logo transparant footer-seperator
Al onze producten zijn PEFC

PEFC is het werelwijde keurmerk voor duurzaam bosbeheer en heeft als doel dat alle bossen ter wereld duurzaam beheerd worden.