Wij zijn op zoek naar montagemedewerkers!
Afspraak maken

Bekijk onze

Tuinhek

Met een tuinhek kunt u uw voor- of achtertuin mooi afwerken en direct een erfafscheiding creëren. Een houten tuinhek is praktisch en geeft een natuurlijke uitstraling aan uw tuin. Het voorkomt bijvoorbeeld dat uw kinderen of huisdieren de tuin uit kunnen.  Wesa Tuinhout heeft tuinhekken met verschillende patronen en van verschillende houtsoorten in haar assortiment. Denk hierbij aan douglas, vuren, grenen of hardhout. Voor ieder type hekwerk zijn bijpassende poorten beschikbaar, zowel enkele als dubbele tuinhek poortjes. Door een tuinhek in de voortuin te plaatsen verhoogt u de drempel voor anderen om uw privégrond te betreden en behoudt u toch het zicht op straat. Tuinhekken zijn namelijk laag, sierlijk en bieden door de lamellen voldoende zicht. Indien u een geïmpregneerd of natuurlijk duurzaam tuinhek gaat kopen , heeft u hier geen onderhoud aan. Bekijk de verschillende types en laat u inspireren.

Douglas tuinhek

Een houten hekwerk is de eerste kennismaking van uw terrein, u wilt daarom natuurlijk dat het sierlijk en praktisch tegelijk is. Met een tuinhek van douglas hout voldoet u aan beiden wensen. Douglashout is zeer geliefd om zijn uitstraling en kan onbehandeld buiten gebruikt worden. Het bruin, roze-achtige hout heeft een duidelijke nerfstructuur en geeft daardoor een zeer natuurlijke uitstraling. Alternatieven voor een douglas tuinhek zijn geïmpregneerd vuren, grenen of hardhout. Afhankelijk van de hard- en duurzaamheid van het hout, zit er ook prijsverschil in de producten.

Tuinhek met betonpalen

Zoekt u een robuust hekwerk? Dan is een tuinhek met betonpalen wellicht iets voor u. De hogere tuinafscheidingen van hout en beton bevinden zich in onze categorie schuttingen. Een schutting van hout en beton heeft standaard een hoogte van minimaal twee meter. De houten tuinhekjes als eveneens de poortjes variëren tussen de 60 en 100 centimeter. De tuinhekken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals bijvoorbeeld lichtgrijs, wit of antraciet gespoten.

Alternatieve tuinafscheiding

Tuinhekjes zijn meestal niet zichtdicht en houden ook geen geluid tegen. Indien u meer privacy of rust in uw tuin wilt, dan kunt het beste kiezen om een schutting te laten plaatsen. Bij Wesa kunt u kiezen uit vele verschillende materiaalsoorten als het aankomt op het plaatsen van een schutting. Naast een schutting met traditionele houten schermen kunt u kiezen uit composiet, aluminium of zelfs een volledig betonnen schutting. Afhankelijk van de materiaalsoort heeft de schutting andere kenmerken en een verschillende duurzaamheidsklasse. Laat u adviseren bij Wesa Tuinhout voor de perfecte tuinafscheiding of laat u inspireren door het bezoeken van onze showroom in Someren.

Houten hekwerk plaatsen

Wilt u een tuinhek van hout in uw tuin laten plaatsen door een vakkundig team? Vraag dan bij Wesa om een offerte inclusief montage. U krijgt dan een all-in prijsopgave per strekkende meter waarin alles inbegrepen zit. Denk hierbij aan de plaatsing, herkwerk met accessoires en bevestigingsmaterialen. U wordt dan volledig ontzorgt en u hoeft niet voor vervoer te zorgen. Nieuwsgierig? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte!

waar kunnen we u
mee helpen?
Wesa Tuinhout

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×