Wij zijn op zoek naar montagemedewerkers!
Afspraak maken

Volledig naar wens gerealiseerd!

Maatwerk

Wesa tuinhout heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het realiseren van maatwerk producten en projecten. Heeft u een idee maar u weet niet waar u het kunt laten maken? Twijfel niet en neem contact op met ons. Wij helpen u graag verder met het realiseren van uw wensen. Maak hieronder een keuze wat voor u van toepassing is of bekijk onze maatwerk projecten.

Wesa Tuinhout realiseert al meer dan 20 jaar overkappingen op maat. Hierin kunt u uw wensen aangeven en Wesa zorgt er voor dat ze gerealiseerd worden. Dit kan erg variëren wat betreft de maten en de vormgeving. Ook heeft u een ruime keuze in de verschillende soorten daken en dakbedekkingen. Het hout waaruit Wesa deze overkappingen vervaardigt is vooral Lariks/Douglas hout en geïmpregneerd vuren of grenen hout. Natuurlijk is het ook mogelijk om een overkapping van een andere houtsoort op maat te verkrijgen en eventueel is het zelfs mogelijk om er een lichtstraat in te laten bouwen. Kortom, niets is te gek en (bijna) alles is mogelijk wat betreft de maatvoering. Bent u geïnteresseerd in een overkapping op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar Wesa Tuinhout ook al ruime ervaring mee heeft is het vervaardigen van tuinhuizen op maat. Met deze tuinhuizen zijn de mogelijkheden ongekend doordat er gebruik gemaakt kan worden van verschillende soorten hout. De houtsoort die uw voorkeur heeft, wordt dan ook daadwerkelijk in het gehele project gebruikt. Ook zijn er verschillende mogelijkheden van bouwen mogelijk en door het gebruik van diverse soorten planken is vrijwel iedere stijl mogelijk om te realiseren. De mogelijkheid om uw tuinhuis op kleur te laten spuiten geeft weer dat nagenoeg alles mogelijk is wat uw voorkeur heeft. Van isolatie tot het leggen van een vloer in uw tuinhuis, Wesa Tuinhout kan het voor u maken. Heeft u interesse in een maatwerk tuinhuis? Neem vrijblijvend contact met ons op.

waar kunnen we u
mee helpen?
Wesa Tuinhout

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×