COVID-19-update
Afspraak maken
Bezoek onze showroom: Half Elfje 6, Someren

Koffie erbij?

Maak een afspraak

Kriebelt het ook om aan de slag te gaan in je tuin en ben je op zoek naar inspiratie? Kom dan eens kijken in onze showroom en laat je inspireren. Samen met één van onze adviseurs kijken we naar de perfecte oplossing voor uw tuin.

Wij verwelkomen u graag in onze showroom waar de wensen worden besproken, wanneer dit uitvoerig is besproken zal er een offerte gemaakt worden op basis van de gegevens die we op dat moment voor handen hebben. Deze offerte wordt verduidelijkt met een schets en eventueel met een 3D tekening. Bent u helemaal weg van het ontwerp? Dan komen we graag bij u langs om alles definitief in te meten.

We kijken er naar uit om u te kunnen ontvangen in onze showroom!

COVID19 regels

In verband met het corona-virus zijn ook wij genoodzaakt om voor onze winkel maatregelen te nemen. Tot op heden mogen wij open blijven en natuurlijk willen wij jullie de kans blijven geven om te blijven klussen nu een groot gedeelte noodgedwongen thuis zit. Tegelijkertijd maken wij ons zorgen om het welzijn van jullie, onze bezoekers en onze hardwerkende collega’s. Laten we met zijn allen goed opletten de komende tijd.
– Ga daarom echt alleen de deur uit wanneer je jezelf gezond en fit voelt, blijf thuis bij een verkoudheid en vermijd dan een bezoekje aan winkels, zoals ook het RIVM adviseert.
– Houdt minimaal 1,5 meter afstand van elkaar. Om jullie hier bewust van te maken, hebben wij in de winkel belijning neergelegd.
– Ook maken wij bij adviesgesprekken of het geven van informatie gebruik van scheidingswandjes gemaakt van plexiglas. Dit om de veiligheid van jullie en van onze medewerkers te waarborgen wanneer bijvoorbeeld plannen en ideeën worden uitgetekend.
– Daarnaast waarderen wij het als er met pin wordt betaald, en niet meer contant.
– Heb je plannen om langs te komen, maak eerst een afspraak zodat we het bezoek zoveel mogelijk kunnen verspreiden over de dag.
– Bel ook van te voren wanneer je een bestelling op wil komen halen. Dit is wederom noodzakelijk om het aantal personen in de winkel zo laag mogelijk te houden.
– Voel je je hier alsnog niet helemaal prettig bij? Dan bieden we de mogelijkheid om een afspraak in te plannen buiten de openingstijden. Hierover moet dan van te voren contact op worden genomen.
Vanzelfsprekend schenken wij extra aandacht aan hygiëne en zijn we hier hele dagen actief mee bezig. Alles wat in de showroom wordt aangeraakt, zal goed en regelmatig schoongemaakt worden.
Wij staan nog steeds met een grote glimlach voor jullie klaar. Wees begripvol voor elkaar en blijf alle lokale ondernemers zoveel mogelijk steunen in deze tijden!
Waar kunnen we u
mee helpen?
Wesa Tuinhout

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×