Afspraak maken

Servicegebied

In het servicegebied levert en monteerd Wesa Tuinhout al haar producten. Levering van een bestelling kan tegen een meerprijs, afhankelijk van de omvang en gewicht. Montage van uw overkapping, tuinhuis of schutting is altijd mogelijk en gebeurt in samenspraak met u als klant.

Levering

Wesa Tuinhout beschikt over een logistieke vloot van busjes met aanhangers om de producten binnen één week bij u te leveren. Indien u kiest voor de combinatie met montage zal dit op dezelfde dag gebeuren. Levering van kleine bestellingen, bijvoorbeeld los hout vindt meestal plaats op een zaterdag. Grote bestellingen worden in samenspraak ingepland.

Montage

Montage van een schutting of veranda wordt gedaan door een eigen team van professionals. Wesa Tuinhout beschikt over 5 bouwploegen voorzien van de juiste kennis, ervaring en gereedschap om de klus te klaren. Vooraf weet u wat de kosten zijn en hoelang het ongeveer gaat duren. Het monteren van een middelgrote overkapping, denk aan 8 bij 4 meter duurt ongeveer 3 tot 5 werkdagen. Bij montage van uw terrasoverkapping of veranda gaat het (bijna) altijd over maatwerk. Dit betekend dat de prijs voor montage pas bij een configuratie van uw tuinproject berekend kan worden.

Betaling

Bij Wesa Tuinhout kunt u op verschillende manieren de betaling voldoen, denk hierbij aan pin, contant of op rekening.

 

Routebeschrijving naar onze showroom

De showroom van Wesa Tuinhout ligt gelegen in Someren, een drop vlak onder Eindhoven. We bieden u een routebeschrijving vanaf verschillende steden en gemeenten. Bekijk hieronder de verschillende dorpen, steden en gemeenten die binnen het direct servicegebied behoren voor levering.

Asten | DeurneGeldropHeezeHelmondEindhovenNuenenVeldhovenValkenswaardNederweertWeertRoermondVenloVenrayTilburg

waar kunnen we u
mee helpen?
Wesa Tuinhout

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×