Wij zijn op zoek naar montagemedewerkers!
Afspraak maken

Servicegebied

Ontdek de veelzijdigheid van Wesa in jouw regio, waar we niet alleen onze producten leveren maar ook met passie monteren. Of je nu droomt van een op maat gemaakte overkapping, een unieke tuinkamer, een sfeervolle vlonder of een charmant tuinhuis, wij maken het mogelijk, volledig afgestemd op jouw wensen.

Levering

Wesa beschikt over een logistieke vloot van busjes met aanhangers om de producten binnen één week bij je thuis te leveren. Kies je voor een combinatie met montage, dan realiseren we dit op dezelfde dag. We plannen de levering in overleg met jou in, zodat het naadloos aansluit op jouw schema.

Montage

Jouw droomproject wordt werkelijkheid met ons deskundige montageteam. Wesa beschikt over vijf bouwploegen, elk uitgerust met de benodigde kennis, ervaring en gereedschap om jouw project tot een succes te maken. We zorgen ervoor dat je vooraf weet wat de kosten zijn en hoe lang de montage ongeveer zal duren. Omdat we begrijpen dat elk tuinproject uniek is, wordt de prijs voor montage afgestemd op de specifieke configuratie van jouw project.

 

Routebeschrijving naar onze showroom

Bezoek onze showroom en laat je inspireren door de mogelijkheden die Wesa biedt voor jouw buitenruimte. Je vindt ons aan de Mortelweg 9 in Someren, een dorp gelegen net onder Eindhoven. We hebben routebeschrijvingen beschikbaar vanuit diverse steden en gemeenten, zodat je ons eenvoudig kunt vinden. Ontdek hieronder de verschillende dorpen, steden en gemeenten die behoren tot ons directe servicegebied voor levering en montage.

Asten | Bladel | DeurneGeldropHeezeHelmondEindhovenNuenenVeldhovenValkenswaardNederweertWeertRoermondVenloVenrayTilburg | Oirschot

waar kunnen we u
mee helpen?
Wesa Tuinhout

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×