Wij zijn op zoek naar montagemedewerkers!
Afspraak maken

Laat je inspireren!

Showroom

Je wil vaker kunnen genieten van het buitenleven, bijvoorbeeld onder een overkapping of in een mooie tuinkamer. Hiervoor heb je al meer dan 70 Pinterest afbeeldingen verzameld alleen weet je nog niet wat er precies mogelijk is en wat de kosten hiervoor zijn. Juist voor die mensen hebben wij een mooie showroom van 450m². Onze showroom is ingedeeld met maar liefst 10 uiteenlopende overkappingen, voorzien de vele verschillende mogelijkheden. Zo kun je alle opties en materialen zien, voelen en ervaren zoals het is, terwijl onze ervaren adviseurs je voorzien van de nodige informatie. Loop gerust even binnen of maak een afspraak!

Je overkapping direct in 3D!

Het is natuurlijk lastig om zelf alles duidelijk voor ogen te krijgen. Daarom maken wij gebruik van een handige 3D configurator waarmee we jouw wensen direct op een beeldscherm kunnen projecten. Met een paar klikken toveren we jouw wensen om in een 3D beeld zodat je het direct voor ogen hebt. Nog niet helemaal tevreden? Dan passen we het gewoon aan. Vraag naar de mogelijkheden of maak een afspraak. Onze adviseurs (en de koffie) staan voor je klaar!

waar kunnen we u
mee helpen?
Wesa Tuinhout

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×