Afspraak maken

Laat u inspireren!

Showroom

Stel, u bent van plan om uw tuin opnieuw aan te leggen. Hiervoor heeft u al meer dan 70 Pinterestafbeeldingen verzameld alleen weet u niet wat er mogelijk is en wat de kosten hiervoor zijn. Juist voor die mensen hebben wij een showroom van 400m²! Onze producten worden zowel binnen als buiten getoond zodat u ook de bijwerkingen van hout kunt bezichtigen. Kom de producten bekijken, voelen en probeer zo de beste combi te maken van de beschikbare materialen.

Uw overkapping direct in 3D!

Bent u benieuwd naar wat u gaat kopen en met name over hoe dit eruit gaat zien? Maak dan snel een afspraak want wij hebben een 3D configurator die uw wensen direct op beeld projecteert! Deze nieuwe techniek zorgt er voor dat de wensen meteen visueel worden gemaakt en dat deze ook nog aangepast kunnen worden. Daarnaast komt de prijs van uw zelf ontworpen verblijf direct in beeld. Vraag naar de mogelijkheden of maak een afspraak, de koffie staat altijd klaar!

waar kunnen we u
mee helpen?
Wesa Tuinhout

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×