Wij zijn op zoek naar montagemedewerkers!
Afspraak maken

Wesa Tuinhout

Over ons

Wesa Tuinhout is al jaren lang gespecialiseerd in het realiseren van diverse tuinproducten voor de consumentenmarkt en de zakelijke markt. Wat 35 jaar geleden begon als een schuttingbedrijf is nu uitgegroeid naar een veelzijdige organisatie met een grote diversiteit aan producten. Onze slogan ‘natuurlijk, altijd een passende oplossing’ geeft weer dat maatwerk hoog in het vaandel staat, op iedere schaal. Daarnaast streven we ernaar om alle klanten tevreden te maken en te houden. Mocht je meer over ons willen weten? We vertellen er graag over in onze showroom, de koffie staat altijd klaar!

 

Historie

In de beginselen van Wesa Tuinhout was het bedrijf met name gericht op de productie en verkoop van schuttingen en speeltoestellen. Dit was ook duidelijk te zien aan het logo wat er destijds was ontworpen. Doordat de vraag naar tuinhuizen enorm steeg is er gekozen om deze productgroep erbij te nemen in het assortiment. Dit heeft de langste tijd van Wesa geduurd voordat er weer nieuwe producten aan toe werden gevoegd. In de tussentijd was Wesa verhuisd van de oprichtingslocatie in Lierop naar het industrieterrein in Someren; Half Elfje 6. Dankzij een flinke groeispurt in de jaren die  volgden zijn we begin 2022 wederom verhuisd. Tot op heden zitten we gevestigd op de Mortelweg 9, waar wij een mooie showroom ingericht hebben. Het buitenleven werd steeds belangrijker en daarom breiden wij ons assortiment continu uit met onder andere overkappingen, veranda’s, vlonders, en tuinmeubels.

Ons team

Een bedrijf zonder medewerkers bestaat niet, daarom is Wesa enorm trots op alle medewerkers die bij ons werken. het team van Wesa bestaat uit vakmannen die werkzaam zijn op locatie, bij de klant thuis of in de werkplaats. Mochten we bij iemand iets thuis mogen maken, dan zul je een van de onderstaande toppers vast en zeker tegen komen!

Willie

Eigenaar

Mark

Bedrijfsleider / verkoop

William

Verkoop

Mariëtte

Administratie

waar kunnen we u
mee helpen?
Wesa Tuinhout

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×