Wij zijn op zoek naar montagemedewerkers!
Afspraak maken

Profiteer van mooie kortingen!

Aanbiedingen

Wij ruimen ons magazijn op, en daar kun jij van profiteren. Op deze pagina vind je aanbiedingen op onze voorraad kinderspeelgoed, hout en veel meer attributen.

Buitenspeelgoed

Onze schommels zijn perfect voor kinderen die houden van buiten spelen en actief bezig zijn. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende hout of kunststof, verschillende kleuren en kunnen eenvoudig onder je overkapping bevestigd worden. Ook onze glijbanen zijn (zolang de voorraad strekt) verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Tuinattributen

Naast speelgoed bieden we ook andere tuinattributen zoals regentonnen, poortframes en veel meer om je tuin volledig naar wens in te richten.

Grote voorraad tuinhout

De echte doe-het-zelver kan ook bij Wesa terecht voor ons tuinhout uit voorraad.  Bij Wesa ben je zeker van duurzaam hout dat geschikt is voor buitengebruik. Op deze pagina vind je variërende aanbiedingen terug uit onze houtvoorraad.

Showroom in Someren

Vind je het moeilijk een keuze te maken en zie, voel en ervaar je de producten liever in het echt? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom in Someren. Hier kun je de onder meer de regentonnen en het speelgoed in het echt zien of inspiratie opdoen uit de vele tuinhuizen, schuttingen of vlonders die er te bewonderen zijn. De koffie staat voor je klaar en we voorzien je graag van het juiste advies over de kenmerken en toepassingen van iedere soort hout.

waar kunnen we u
mee helpen?
Wesa Tuinhout

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×