Afspraak maken

Tuinhout Nuenen

Voor het aanschaffen van tuinhout hoeft u geen aanhanger te huren; u kunt namelijk tuinhout in Nuenen laten bezorgen door Wesa Tuinhout. Het grote assortiment bestaande uit tuinhuizen, overkappingen, terrasvloeren, schuttingen en nog veel meer. Om u tijdens uw oriëntatieperiode een handje te helpen bieden we u de mogelijkheid om een kijkje te nemen in onze showroom. Hier kunt u veel verschillende varianten komen bekijken en geven we advies over de verschillende mogelijkheden. Voor de echte doe-het-zelver kunt u bij ons terecht voor los tuinhout van tropisch hardhout tot geïmpregneerd vuren of grenen. Wesa komt al ruim 20 jaar als houthandel in Nuenen en omgeving voor bezorging en montage van tuinhoutproducten.

Routebeschrijving showroom

U kunt zich laten inspireren door het assortiment op onze website, maar indien u de producten liever met uw eigen ogen wenst te bekijken, kunt u ook een bezoekje brengen aan onze showroom. Vanuit Nuenen rijdt u in nog geen half uur naar onze showroom. De snelste route vanuit het centrum van Nuenen is via Helmond. U neemt dan de A270 die overloopt tot de N270 richting Helmond en houdt dan Weert aan. U rijdt dan langs het kanaal richting het zuiden en verlaat deze weg op de rotonde, wanneer het centrum van Someren staat aangegeven. De showroom is 6 dagen per week geopend en u kunt binnen de openingstijden zonder afspraak langskomen.

 

Terrasoverkapping Nuenen

Wesa Tuinhout is gespecialiseerd in het plaatsen van houten overkappingen in onder andere Nuenen en omgeving. Deze houten overkappingen zijn te bestellen van douglas of geïmpregneerd hout. Beide zijn duurzaam en bij uitstek geschikt voor buitengebruik. Wesa levert maatwerk, zodoende bent u niet gebonden aan vaste afmetingen, dakconstructie of indeling. Middels een digitale configurator wordt uw droomoverkapping live voor u uitgewerkt en kunt u de tekeningen direct mee naar huis nemen. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Schutting plaatsen Nuenen

Het plaatsen van een schutting is een vak apart. Hiervoor heeft Wesa een speciale bouwploeg met vele jaren ervaring. Wilt u in uw moderne tuin in Nuenen een nieuwe tuinafscheiding? Dan kunt u bij Wesa kiezen uit talloze materialen zoals hout, composiet (kunststof), beton en zelfs aluminium. Deze materialen zorgen voor een strakke en moderne uitstraling en weerhouden u van veelvuldig onderhoud.

Tuinhuis

Met een tuinhuis kunt u veel extra opbergruimte creëeren in uw tuin. Zodoende staan uw fietsen, grasmaaier en ander gereedschap droog en opgeborgen. De moderne tuinhuizen van Wesa zijn zeer veelzijdig; u kunt met een tuinkamer een kantoorruimte of woonruimte maken. Bekijk de verschillende varianten en mogelijkheden van het topmerk Toplawood of vraag direct een offerte aan.

waar kunnen we u
mee helpen?
Wesa Tuinhout

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×