Afspraak maken

Tuinhout Nederweert

Woont u in Nederweert of de omgeving daarvan? Dan hebt u vast wel eens een busje van Wesa Tuinhout voorbij zien rijden. Wesa komt al sinds de beginjaren in Nederweert om tuinhout te leveren en mooie bouwprojecten te plaatsen. Deze bestaan zoal uit houten overkappingen, schuttingen, pergola’s, tuinhuizen en speeltoestellen. Voor bijna alle houten producten voor in uw tuin kunt u bij ons terecht. Wesa levert als houthandel ook in de gemeente Nederweert dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het transport van lange planken of balken. Bent u een echte doe-het-zelver? Kijk dan eens naar het assortiment tuinhout dat u bij ons kunt krijgen. Zo kunt u bij ons douglas, eiken, geïmpregneerd naaldhout én hardhout bestellen.

Showroom goed bereikbaar

Wanneer u in zich oriënteert op het plaatsen van een nieuw tuinhuis of overkapping, dan is het handig om deze in het echt te kunnen zien en voelen. In de showroom van Wesa staan verschillende modellen opgesteld, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken tussen de verschillende varianten en materialen. Wesa is zeer goed te bereiken vanuit Nederweert, het staat rechtstreeks in contact door middel van één rechte weg naar het noorden. Via de N266 rijdt u in slechts 13 minuten naar Houthandel Wesa in Someren toe. Bekijk onze actuele openingstijden en u bent van harte welkom, de koffie staat klaar!

 

Overkapping Nederweert

Voor de plaatsing van een houten overkapping dient u over het juiste gereedschap en ervaring te beschikken. Daarom kunt u bij Wesa terecht voor een maatwerk douglas overkapping inclusief montage in Nederweert. Tijdens uw bezoek aan onze showroom, kunnen we live een driedimensionale schets maken van uw droomoverkapping. Hiermee heeft u vooraf een goed beeld van hoe deze eruit gaat zien in uw tuin.

Schutting plaatsen Nederweert

Bent u toe aan een meer privacy of is het tijd om uw huidige tuinafscheiding te vernieuwen? Wesa heeft verschillende oplossingen; een hout-betonschutting, composiet schutting of zelfs een schutting van beton behoren tot de mogelijkheden. Wesa heeft talloze varianten van duurzame en onderhoudsvriendelijke schuttingen die geplaatst kunnen worden in Nederweert en omgeving. U krijgt een vaste meterprijs en betaalt enkel voor de materialen die gebruikt zullen worden. Een transparante offerte en geen onverwachte kosten.

Houten tuinmeubelen

Om maximaal van uw tuin te kunnen genieten heeft Wesa duurzame houten tuinmeubelen in haar assortiment. Deze bestaan uit geïmpregneerd naaldhout, douglas of hardhout. Deze materialen zijn bij uitstek geschikt voor buitengebruik en bieden zitcomfort en mooie natuurlijke uitstraling. De ideale toevoeging voor uw houten terras of onder uw pergola. Denk hierbij aan een degelijke picknicktafel of volledige loungesets.

waar kunnen we u
mee helpen?
Wesa Tuinhout

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×