Afspraak maken

Tuinhout Asten

Bij Wesa kunt u al jaar en dag terecht voor tuinhoutproducten. Deze worden indien gewenst thuis bezorgd en gemonteerd. Beschikt u niet over het juiste vervoer om bijvoorbeeld lange planken of een groot bouwpakket af te halen? Geen probleem, Wesa levert ook tuinhout in Asten. Dit geldt trouwens voor veel meer gemeenten gelegen rondom de vestiging van Wesa Tuinhout. Bekijk het servicegebied of vraag naar de mogelijkheden door contact op te nemen.

Routebeschrijving Showroom

Wesa is als houthandel erg goed bereikbaar vanuit Asten. De showroom ligt namelijk gelegen aan de oostkant van Someren, letterlijk aan de andere kant van het kanaal. U neemt het viaduct aan de Heesakkerweg, die overloopt op de provinciale weg en gaat op de eerste rotonde driekwart (linksaf). U rijdt daarna één rotonde rechtdoor en ziet de vestiging gelegen aan de linkerzijde. Deze is bereikbaar door de eerstvolgende weg naar links af te slaan en direct weer de eerste links te nemen. U bevindt uzelf nu op het ‘Half Elfje’, na ongeveer 200 meter bent u gearriveerd.

 

Levering en Montage in Asten

Wanneer u bij Wesa een houten product koopt, kunt u dit thuis laten bezorgen inclusief montage. Dit wil zeggen dat u volledig ontzorgd wordt over de plaatsing en oplevering van het product.

Overkapping

Een overkapping in Asten kunt u vakkundig laten plaatsen door Wesa Tuinhout. Wesa heeft een zeer ruim assortiment van terrasoverkappingen van onder andere douglashout, geïmpregneerd of eiken. U kunt kiezen uit verschillende formaten en dakconstructies. Zo heeft u een buitenverblijf dat bij uw tuin past.

Tuinhuis

Extra opbergruimte in uw tuin kunt u creëren door de plaatsing van een multifunctioneel tuinhuis. Denk hierbij aan het opbergen van uw fietsen, grasmaaier of barbeque. Door een afdak toe te voegen kunt u er in de zomerse dagen ook goed vertoeven. Wesa plaatst uw droomtuinhuis in Asten met een zadeldak of plat dak. Bekijk ons assortiment en vraag naar een vrijblijvende offerte.

Schutting

Met een erfafscheiding kunt u uw tuin afbakenen en de mate van privacy verhogen. Een schutting in Asten kunt u het beste professioneel laten plaatsen door Wesa Tuinhout. U bent dan zeker dat u jarenlang plezier heeft van uw tuin en heerlijk beschut kunt genieten.

Vlonder

Een strakke vlonder maakt uw terras of vloer onder uw veranda helemaal af. U heeft de voordelen van een verharde ondergrond zonder het verlies van de natuurlijke uitstraling. Een strakke vlonder in Asten laten plaatsen? Neem contact met ons op voor een complete vlonder of losse vlonderplanken.

Tuinmeubelen

Met houten tuinmeubelen zoals een picknicktafels of loungeset komen kwaliteit en comfort samen. tuinmeubelen in Asten laten bezorgen valt onder een van de vele mogelijkheden bij Wesa. Bekijk ons ruime assortiment tuinmeubelen en accessoires om uw tuin compleet te maken.

waar kunnen we u
mee helpen?
Wesa Tuinhout

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×