Afspraak maken

Tuinhout Heeze

Bent u op zoek naar een houthandel in Heeze? Dan kunt u bij ons terecht voor een ruim assortiment van los tuinhout tot een terrasoverkapping en alles daartussen. Wesa Tuinhout is het dichtstbijzijnde adres voor tuinhout vanuit de gemeente Heeze-Leende. U kunt ons komen bezoeken in onze showroom, zelf hout afhalen of laten bezorgen in Heeze. Wesa komt al jaren in Heeze en omgeving voor bezorging en montage van houten buitenproducten, zoals schuttingen, pergola’s of speeltoestellen. Mocht u zich aan het oriënteren zijn op houten producten om uw tuin te verrijken, kom dan eens een bezoekje nemen in onze sshowroom, zie en voel de verschillende producten en laat uzelf inspireren. De koffie staat altijd klaar!

Bereikbaarheid Wesa

Wanneer u woont in de omgeving van Heeze of Leende, dan kunt u Wesa Tuinhout zeer goed bereiken voor een bezoekje. Middels de Somerenseweg die overloopt op de Provincialeweg staat Heeze rechtstreeks in verbinding met Wesa Tuinhout binnen 15 minuten rijden. De routebeschrijving is zeer eenvoudig: u rijdt over de Provincialeweg net zo lang door tot u een aantal rotondes tegenkomt. U neemt dan de derde rotonde naar rechts en u bent al bijna bij de locatie in Someren. Vervolgens neemt u de volgende rotonde rechtdoor en u zult aan de linkerzijde de showroom zien liggen.

 

Assortiment tuinhout

Door het ruime assortiment van Wesa Tuinhout kunt u bij ons terecht voor alle tuinhouten producten. De gemeente Heeze-Leende valt volledig binnen ons servicegebied. U hoeft u dus geen zorgen te maken over transport of montage van de producten die u bij ons bestelt.

Houten overkapping plaatsen Heeze

Met een houten overkapping kunt u uw woonruimte uitbreiden en optimaal genieten van uw tuin. Een terrasoverkapping van douglashout bijvoorbeeld is zeer duurzaam en heeft een warme en natuurlijke uitstraling. Dit maakt het uitnodigen van vrienden en familie voor een barbecue nog leuker. U zit beschut tegen zon en regen en wanneer u glasschuifwanden als accessoire toevoegt, kunt u zelfs in de hefst nog heerlijk vertoeven. Wesa Tuinhout levert en plaatst maatwerk overkappingen in Heeze geheel naar wens.

Schutting plaatsen Heeze

Middels het plaatsen van een schutting kunt u de privacy vergroten in uw tuin in Heeze of Leende. Wesa heeft veel ervaring met het plaatsen van schuttingen van hout, kunststof, beton of aluminium. Zodoende is er voor ieder type tuin wel een mooie tuinafscheiding binnen het assortiment van Wesa dat past. Bekijk bijvoorbeeld eens naar een van de vele hout-betonschuttingen die we reeds geplaatst hebben en laat uzelf inspireren door de mogelijkheden. Wij maken altijd een all-in offerte, zodat u weet wat u per strekkende meter betaalt. Dit is altijd inclusief alle materialen en montage. Kom gerust eens langs in onze showroom voor meer informatie.

waar kunnen we u
mee helpen?
Wesa Tuinhout

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×