Afspraak maken

Tuinhout Helmond

Woont u in de gemeente Helmond en bent u op zoek naar tuinhout? Dan kunt u bij Wesa Tuinhout terecht voor een groot assortiment overkappingen, schuttingen, vlonders en tuinhuizen. We beschikken over een grote showroom die zeer goed bereikbaar is vanuit Helmond en omgeving. Wesa staat rechtstreeks met Helmond in verbinding door één rechte weg. Wanneer u langs het kanaal rijdt richting Someren, dan bent u bij Houthandel Wesa binnen 20 minuten rijden. Wesa levert al jaren tuinhout in Helmond en is zeer goed bekend in die omgeving.

Bent u momenteel aan het oriënteren op een nieuwe schutting of terrasoverkapping? Wij weten hoe moeilijk het kan zijn om een keuze te maken tussen allerlei verschillende materialen. Kom daarom eens langs in onze showroom, zodat u de producten kunt zien en voelen, de koffie staat klaar!

Showroom zeer goed bereikbaar

Zoals we al eerder vermeldde, is Wesa Tuinhout zeer eenvoudig te bereiken vanuit de gemeente Helmond: u gaat middels de N612 richting het zuiden en zult vanzelf de afslag Someren zien staan. Vanuit hartje Helmond bent u bij de houthandel in ongeveer 17 minuten rijden. In de showroom van Wesa staan verschillende opstellingen die u kunt bewonderen, zoals douglas pergola’s, moderne tuinhuizen en verschillende soorten schuttingen. Wilt u direct een offerte of deskundig advies? Kom dan gerust eens langs. Tijdens openingstijden hoeft u geen afspraak te maken.

 

Schutting plaatsen Helmond

Wesa heeft ruim 25 jaar ervaring met het plaatsen van schuttingen in onder andere Helmond. U kunt bij het plaatsen van een erfscheiding kiezen uit verschillende materialen bij Wesa. Zo hebben we de klassieke hout- en betonschutting met verschillende soorten tuinschermen, zoals douglas of hardhout. Echter bestaan er ook een aantal duurzame en voornamelijk onderhoudsvrije alternatieven zoals composiet, beton of aluminium. Bij ons krijgt u altijd een offerte die alle kosten dekt, het all-in principe noemen we dit. Dit betekent dat u een vaste meterprijs betaalt zonder verrassingen.

Tuinhuis en overkapping Helmond

Wesa Tuinhout is gespecialiseerd in het plaatsen van douglashouten overkappingen Helmond en omgeving. Bij ons krijgt u altijd een terrasoverkapping op maat die volledig voldoet aan uw wensen. Een overkapping is een ideale combinatie van zitgelegeheid creëren en de mogelijkheid tot extra opbergruimte. Bij een bezoekje aan onze showroom kunnen we direct uw droom tuinhuis of overkapping 3D-configureren zodat u direct ziet hoe deze eruit komt te zien met een bijbehorend kostenplaatje. Zo ziet u direct de mogelijkheden inclusief plaatsing in Helmond en komt u later niet voor verrassingen te staan.

Terrasvlonder monteren in Helmond

Een houten vlonder geeft een mooie en natuurlijke uitstraling in uw tuin. Bij Wesa kunt u terecht voor het kopen van vlonderplanken, onderbalken en bevestigingsmaterialen. Kortom alles voor de doe-het-zelver om een vlonder te maken in uw tuin in Helmond. Heeft u zelf geen vervoer voor lange planken van 4 of 5 meter lang? Geen probleem, Wesa bezorgt natuurlijk ook in Helmond.

waar kunnen we u
mee helpen?
Wesa Tuinhout

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×