Afspraak maken

Tuinhout Geldrop

Bent u van plan een houten constructie in uw tuin te plaatsen? Dan kunt u bij Wesa Tuinhout terecht voor verschillende soorten tuinhout. Wesa levert tuinhout in Geldrop en omgeving voor de bouw van een overkapping, schutting of tuinhuis. Bij ons kunt u ook terecht voor los hout en hebben daarom een groot assortiment geïmpregneerd, douglas of hardhout. Wesa komt al jaar en dag in de gemeente Geldrop-Mierlo voor het bouwen van overkappingen en monteren van schuttingen. Wesa is de dichtstbijzijnde houthandel van de omgeving Geldrop die niet alleen bezorgt, maar ook professioneel monteert. Wilt u zelf ook uw tuin verrijken met een luxe tuinkamer of tuinhuis voor meer woonruimte? Kom dan eens naar onze showroom en laat uzelf inspireren.

Showroom van Wesa

De showroom van Wesa is zeer goed bereikbaar vanuit Mierlo of Geldrop. Door de goede verbinding middels de A67 bent u binnen 20 minuten vanaf het centrum van Geldrop bij de showroom. U neemt de snelweg richting Venlo en verlaat deze bij afslag 35 Someren. U rijdt dan langs het kanaal richting Weert tot de eerste rotonde. Daar gaat u rechtsaf. De volgende twee rotondes gaat u rechtdoor en dan ziet u aan de linkerzijde de showroom liggen. Wanneer u vanuit Mierlo tuinhout wilt gaan kopen, zijn er meerdere routes die u kunt nemen. Bijvoorbeeld binnendoor door Lierop.

 

Tuinhuis of overkapping Geldrop

Met een houten terrasoverkapping kunt u heerlijk tot in de late uurtjes genieten van uw tuin. Een overkapping biedt beschutting tegen zon, regen en afkoelende avonden. Wesa levert maatwerk overkappingen en tuinhuizen in Geldrop inclusief montage. U kunt in onze showroom aan de hand van een digitale configurator direct uw droom bouwwerk laten uittekenen. Daarnaast kunt u een overkapping aankleden met houten tuinmeubelen of een buitenhaard voor extra warmte.

Schutting plaatsen Geldrop

Zoekt u een vakkundig bedrijf in omgeving Geldrop om een schutting te laten plaatsen? Wesa Tuinhout heeft ruim 25 jaar ervaring in het plaatsen van verschillende soorten tuinafscheidingen. Denk hierbij aan houten schuttingen van geïmpregneerd grenen, douglashout of hardhout. Er zijn ook alternatieven mogelijk: voor een duurzame en onderhoudsvrije schutting kunt u kiezen uit bijvoorbeeld composiet, beton of aluminium. Heeft u interesse in een nieuwe schutting inclusief montage? Bij ons krijgt u een all-in offerte waarin wij een meterprijs afgeven inclusief tuinschermen, (beton)palen, bevestigingsmaterialen, montage en eventueel nog accessoires zoals afdeklatten. Zodoende hoeft u zelf niet de materialen te berekenen en betaalt u nooit te veel.

waar kunnen we u
mee helpen?
Wesa Tuinhout

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×