Afspraak maken

Tuinhout Veldhoven

Veldhoven bevindt zich binnen het servicegebied van Wesa Tuinhout voor de levering en montage van tuinhoutproducten. Zoekt u een tuinhuis, nieuwe schutting of misschien wel een picknicktafel? Dan kunt u bij ons terecht. Houthandel Wesa heeft ruim 20 jaar ervaring in het plaatsen van maatwerk overkappingen en pergola’s in onder andere Veldhoven en omgeving. U kunt alvorens u een aankoop doet de producten komen bewonderen in de showroom, waar u van vakkundig advies wordt voorzien. Indien gewenst krijgt u een vrijblijvende offerte op maat om vervolgens op uw gemak een beslissing te kunnen nemen.

Routebeschrijving showroom

Zoals eerder vermeld beschikt Wesa over een showroom waar verschillende productvarianten opgesteld staan. Tijdens openingstijden kunt u zonder afspraak de showroom bezoeken en met uw eigen ogen de producten komen bekijken. Wij zullen u advies geven over de verschillende materialen waaruit u kunt kiezen, zoals bijvoorbeeld douglas, hardhout, geïmpregneerd naaldhout of misschien wel kunststof zoals composiet.

De showroom is zeer gemakkelijk bereikbaar en gelegen op nog geen half uurtje rijden vanuit het centrum van Veldhoven. De korste én snelste route is via de A67 richting Venlo. U neemt dan de afslag Someren en rijdt dan een klein stukje over de N266 langs het kanaal.

 

Overkapping Veldhoven

Met een terrasoverkapping in uw tuin in Veldhoven kunt u heerlijk tot in de late uurtjes vertoeven. Zodoende heeft u maximaal plezier van uw tuin en bent u beschut tegen zon of regen. Bij Wesa Tuinhout kunt u een houten overkapping geheel op maat bestellen met de gewenste dakconstructie, afmetingen en talloze accessoires. Middels een 3D-configurator krijgt u direct een visueel uitgewerkte tekening van uw droomoverkapping. Neem contact op voor een afspraak of kom eens langs in onze showroom.

Tuinhuis monteren Veldhoven

Met een tuinhuis of tuinkamer kunt u uw woonoppervlak aanzienlijk vergroten. De tuinhuizen van Wesa zijn modern en kunnen voorzien worden van steellookramen en -deuren voor een strakke en moderne uitstraling. Bekijk eens de verschillende modellen op onze website en laat u inspireren voor een hobby-, opberg- of kantoorruimte in uw tuin. De maatwerk tuinhuizen zijn zeer veelzijdig.

Schutting plaatsen Veldhoven

Bij Wesa krijgt u altijd een all-in offerte voor het plaatsen van een schutting in Veldhoven en omgeving. Dit wil zeggen dat u een zeer heldere offerte krijgt met een prijs per strekkende meter, inclusief materiaal, bevestiging en montagekosten. Zodoende hoeft u zelf geen moeilijke berekeningen te maken en betaalt u nooit meer materiaal dan er nodig is. Wij komen bij u in Veldhoven de schutting inmeten en maken een vrijblijvende offerte op maat.

waar kunnen we u
mee helpen?
Wesa Tuinhout

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×