Afspraak maken

Tuinhout Roermond

Bent u woonachtig in Roermond of omgeving en zoekt u kwaliteitstuinhout? Dan kunt u bij Wesa Tuinhout terecht voor onder andere douglas, geïmpregneerd vuren, grenen en tropisch hardhout. Wesa bezorgt en monteert tuinhout in Roermond tot ieder gewenst bouwwerk. Met ruim 20 jaar ervaring in het plaatsen en vakkundig monteren van tuinhuizen, schuttingen en overkappingen in onder andere Roermond, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem eens een kijkje op onze website om ons uitgebreide assortiment te bekijken of uzelf te laten inspireren door een van de reeds geplaatste bouwwerken.

Bekijk producten in onze showroom

Wesa beschikt over een ruime showroom waar verschillende types en modellen buitenverblijven, houten tuinmeubelen en schuttingen te bewonderen zijn. Zodoende kunt u ze zien en voelen, voordat u een keuze maakt. De showroom is vanuit Roermond bereikbaar in ongeveer 40 minuten rijden. De kortste route is via de N280 richting Weert en vervolgens via de A2 richting het noorden. Bij afslag Nederweert verlaat u de snelweg en vervolgt u uw weg via de N266 naar Someren. De showroom is 6 dagen per week geopend en een afspraak maken is binnen openingstijden niet nodig. Kom gerust eens langs, de koffie staat klaar.

 

Overkapping Roermond

Met een houten overkapping in uw tuin in Roermond kunt u op zomerse dagen heerlijk buiten vertoeven en zit u toch beschut tegen de zon en wind. Wesa Tuinhout levert maatwerk overkappingen die volledig op uw wensen af te stemmen zijn. Met een bezoekje aan onze showroom kunt u het verschil zien tussen verschillende dakconstructies en materiaalsoorten. Op basis van uw wensen wordt er direct een 3D-tekening gemaakt met bijpassende offerte. Neem contact op voor meer informatie.

Tuinhuis monteren Roermond

Roermond valt binnen het servicegebied van Wesa voor het leveren en plaatsen van een tuinhuis. Het vakkundig plaatsen van een tuinhuis in Roermond is vaak al binnen enkele dagen gerealiseerd, afhankelijk van de afmetingen. Een tuinhuisje biedt de mogelijkheid tot meer opberg- of woonruimte in uw tuin. Door het plaatsen van glaswanden en/of steellook ramen krijgt u een tuinhuis met zeer moderne uitstraling. Bekijk de mogelijkheden voor een tuinkamer of modern tuinhuis om te gebruiken als extra woon- of werkruimte.

Schutting plaatsen in Roermond

Met een schutting op uw erfafscheiding vergroot u de rust en privacy in uw tuin in Roermond. Bij Wesa kunt u kiezen uit schuttingen van verschillende soorten materialen. Naast de klassieke houten schutting met betonpalen kunt u kiezen voor talloze alternatieven die niet alleen duurzaam, maar ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een composiet schutting. Dit is een combinatie van gerecyclede kunsttoffen en houtvezels samengeperst tot een oersterke kunststof. Wilt u advies over de materiaalsoorten of een op maat gemaakte offerte? Neem dan contact met ons op.

waar kunnen we u
mee helpen?
Wesa Tuinhout

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×