Afspraak maken

Tuinhout Tilburg

Wilt u een houten constructie gaan plaatsen in uw tuin? Dan kunt u bij Wesa Tuinhout terecht voor een groot assortiment tuinhout. Wesa levert als houthandel zowel volledige bouwwerken als los tuinhout in Tilburg. Bent u een zelfklusser of wilt u het liever uitbesteden? Beide zijn bij ons mogelijk. Zo kunt u bij ons terecht voor een nieuwe schutting, maatwerk overkapping of houten tuinmeubelen. Door een bezoekje te brengen aan onze showroom kunt u allerlei producten met uw eigen ogen bekijken en kunnen we u van het nodige advies voorzien over de verschillende materialen. Tuinhout is een overkoepelende term voor houtsoorten die geschikt zijn voor buitengebruik. Dit kunnen houtsoorten zijn die van nature duurzaam zijn zoals douglas of hardhout, maar ook behandeld naaldhout middels impregneren.

Bezoek onze showroom

Met een ritje van ongeveer drie kwartier vanuit het centrum van Tilburg, kunt u de showroom van Wesa bezoeken. Hier zult u verschillende opstellingen zien van buitenverblijven, soorten tuinhout, schuttingen, pergola’s en veel meer. Tijdens openingstijden, zes dagen per week, bent u van harte welkom. Een afspraak maken is niet nodig, tenzij u een bezoekje wilt brengen buiten openingstijden. We kunnen u in onze showroom direct voorzien van een op maat gemaakte offerte en voorzien u van het nodige advies.

 

Tuinhuis Tilburg

Tilburg bevindt zich binnen het servicegebied van Wesa Tuinhout. Woont u in Tilburg of omgeving dan kunt u een tuinhuis op maat laten plaatsen door Wesa. Met een tuinhuis kunt u uw woonruimte vergroten of opbergruimte creëren voor uw tuingereedschap. Doordat Wesa leverancier is van meerdere topmerken kunt u kiezen uit een grote reeks modellen die ook nog eens op maat te bestellen zijn. Neem eens een kijkje naar de verschillende reeds geplaatste modellen en laat u inspireren.

Schutting plaatsen Tilburg

Wesa heeft vele jaren ervaring in het plaatsen van tuinafscheidingen in onder andere Tilburg en omgeving. De populairste vorm van een tuinafscheiding is een houten schutting met betonpalen. Deze combinatie van natuurlijke materialen en robuuste palen geeft een landelijke maar tevens moderne uitstraling. Zoekt u een meer onderhoudsvriendelijke oplossing, dan kunt u ook kiezen uit een composiet of aluminium schutting. Zodoende is er voor elk type tuin een passend product.

Overkapping Tilburg

Om maximaal te kunnen genieten van uw tuin in Tilburg is het plaatsen van een houten buitenverblijf een ideale oplossing. Zodoende zit u beschut tegen zowel zon als regen en biedt het de mogelijkheid een gezellige zitplek te creëren. Wesa kan een houten overkapping volledig op maat leveren en wordt door ons middels een 3D-configurator voor u uitgewerkt. U bent niet gebonden aan standaard formaten en u heeft de mogelijkheid om met verschillende modules te variëren. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op of kom eens langs in onze showroom.

waar kunnen we u
mee helpen?
Wesa Tuinhout

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×