Afspraak maken

Tuinhout Valkenswaard

Valkenswaard bevindt zich binnen het servicegebied van Wesa Tuinhout voor het bezorgen van los tuinhout, het monteren van een overkapping of tot het plaatsen van een schutting. Woont u in Valkenswaard of omgeving en bent u op zoek naar tuinhoutproducten? Wesa heeft als houthandel een groot assortiment en u kunt tevens de producten komen bekijken in de showroom. U kunt bij Wesa terecht voor douglashout, gëmpregneerd vuren en natuurlijk hoge kwaliteit hardhout. Kijk gerust eens rond op onze website en laat u inspireren door een van de reeds geplaatste projecten in onder andere Valkenswaard.

Routebeschrijving showroom

Om een juiste keuze te kunnen maken tussen het grote aanbod is het prettig om de producten eens met uw eigen ogen te bekijken. Wesa biedt deze mogelijkheid in haar 400m2 showroom gelegen in Someren. Deze locatie is vanuit Valkenswaard zeer goed bereikbaar op nog geen half uur rijden. De kortste route is via Heeze-Leende en om vervolgens richting Someren te rijden. Een alternatief is via de A67; deze route is qua afstand iets langer, maar bespaart u enkele minuten reistijd. Tijdens uw bezoek aan onze showroom kunt u producten bekijken en voelen, zitten op één van de houten tuinmeubelen of verschillende beitstinten bekijken. Tijdens openingstijden bent u altijd welkom, zelfs zonder afspraak. Buiten openingstijden gelieve contact met ons op te nemen.

 

Houten overkapping Valkenswaard

Wilt u tot in de late uurtjes van uw tuin in Valkenswaard kunnen genieten? Met een houten terrasoverkapping creëert u de perfecte zitplek waaronder u beschut bent tegen zon, regen en afkoelende temperaturen. Bij Wesa vindt u een breed scala aan varianten die geheel op maat voor u geproduceerd worden. U start met de keuze voor een dakconstructie, bestaande uit een plat dakkapschuur of zadeldak. Op basis hiervan zullen we de afmetingen en opties geheel naar wens intekenen middels een 3D-configurator. Zodoende ziet u direct het resultaat van uw droomoverkapping.

Tuinhuis plaatsen Valkenswaard

Met een tuinhuis kunt u extra opberg- of woonruimte creëren. Met de moderne designs van bijvoorbeeld de Toplawood-verblijven met glazen wanden en steellook kozijnen kunt u uw woonruimte uitbreiden voor bijvoorbeeld een extern kantoor of hobbyruimte. Bekijk de verschillende tuinhuisvarianten en laat uzelf alvast inspireren. Voor een vrijblijvende offerte om een tuinhuis in Valkenswaard te laten plaatsen, kunt u contact opnemen of een keer langskomen in onze showroom.

Schutting Valkenswaard

Wesa Tuinhout heeft ruim 20 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen en tuinafscheidingen bestaande uit verschillende materialen. Heeft u een moderne tuin in Valkenswaard of omgeving en zoekt u een strakke schutting? Bekijk dan eens onze onderhoudsvrije composiet of aluminium schuttingen. Deze alternatieven voor een klassieke hout- en betonschutting geven een zeer strakke en moderne uitstraling en hebben daarnaast ook nog eens een zeer lange levensduur.

waar kunnen we u
mee helpen?
Wesa Tuinhout

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×