Afspraak maken

Tuinhout Venray

Bent u op zoek naar tuinhout en woont u in Venray of omgeving? Dan bent u bij Wesa Tuinhout aan het juiste adres. Wesa heeft een groot assortiment tuinhout die bezorgd én gemonteerd kan worden in Venray. Binnen dat assortiment behoren onder andere tuinhuizen, schuttingen, overkappingen en nog veel meer. Wesa heeft als houthandel jarenlang ervaring in het plaatsen van maatwerk bouwwerken in de buitenlucht van Venray en omgeving. U krijgt alvorens u een aankoop doet een vrijblijvende en op maat gemaakte offerte. We zullen u van het nodige advies voorzien om een juiste keuze te maken afmetingen, materiaalsoorten en bevestiging. Ook de zelfklusser kan bij ons terecht voor los tuinhout van tuinplanken, dikke staanders, palen en tuinschermen. Kijk eens rond op onze website en laat u inspireren.

Bezoek onze showroom

Wesa Tuinhout beschikt over een eigen showroom alwaar u een opstelling van verschillende buitenverblijven, tuinhuizen, schuttingen en pergola’s kunt bewonderen. Zodoende kunt u de producten met eigen ogen bekijken en tot een geschikte keuze komen. De showroom is vanuit Venray op ruim een half uur rijden te bereiken. De kortste route is via Deurne en daarna door Asten. We zijn op werkdagen geopend van 8:30 uur tot 17:00 en op zaterdagen tot 16:00 uur. Houd onze actuele openingstijden in de gaten of maak een afspraak. U bent van harte welkom en de koffie zal voor u klaarstaan.

 

Overkapping Venray

Wilt u heerlijk beschut kunnen zitten en optimaal genieten van uw tuin? Dan biedt een houten terrasoverkapping wellicht de oplossing. Door de natuurlijke uitstraling van het hout in combinatie met de strakke lijnen van bijvoorbeeld een plat dak overkapping past deze zeer goed in een moderne tuin. Bij Wesa kunt u kiezen uit verschillende dakconstructies zoals een kapschuur voor een rustieke en landelijke uitstraling en een zadeldak voor een klassieke uitstraling. Doordat u altijd een op maat gemaakte overkapping krijgt, bent u niet gebonden aan afmetingen of materialen. Vraag naar de voorwaarden of kom eens langs in onze showroom voor meer informatie.

Schutting plaatsen in Venray

Door de rijke keuze aan materialen voor een schutting vindt u bij Wesa altijd de schutting die bij u past. Voor zowel modern als klassiek zijn er verschillende mogelijkheden, denk hierbij aan een houten schutting van douglas of hardhout, een composiet schutting of misschien wel een volledig betonnen schutting. Ieder type heeft zijn eigen kenmerken, voordelen en uitstraling. Vraag een vrijblijvende offerte per strekkende meter om een goede prijsvergelijking te kunnen maken. Deze prijs omvat werkelijk alles, materialen, bevestiging, levering en montage in Venray. Zodoende weet u vooraf wat de investering gaat worden en komt u niet voor verrassingen te staan.

waar kunnen we u
mee helpen?
Wesa Tuinhout

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×