icon-facebook
Half Elfje 6, Someren 
topright-seperator

NEEM CONTACT OP:
0493 47 17 56

Waar Wesa Tuinhout ook al ruime ervaring mee heeft is het vervaardigen van tuinhuizen op maat. Met deze tuinhuizen zijn de mogelijkheden ongekend doordat er gebruik gemaakt kan worden van verschillende soorten hout. De houtsoort die uw voorkeur heeft word dan ook daadwerkelijk in het gehele project gebruikt. Ook zijn er verschillende mogelijkheden van bouwen mogelijk en door het gebruik van diverse soorten planken is vrijwel iedere stijl mogelijk om te realiseren. De mogelijkheid om uw tuinhuis op kleur te laten spuiten geeft weer dat nagenoeg alles mogelijk is wat uw voorkeur heeft. Van isolatie tot het leggen van een vloer in uw tuinhuis, Wesa Tuinhout kan het voor u maken. Heeft u interesse in een maatwerk tuinhuis? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

 

Maatwerk tuinhuizen 2Maatwerk tuinhuizen 3Maatwerk tuinhuizen 1Maatwerk tuinhuizen 4Maatwerk tuinhuizen 5Maatwerk tuinhuizen 6Maatwerk tuinhuizen 8Maatwerk tuinhuizen 9Maatwerk tuinhuizen 10Maatwerk tuinhuizen 7M3Maatwerk tuinhuizen 12

 

Een luxe tint geven aan uw tuinhuis?

ONZE OPENINGSTIJDEN:

MAANDAG:
DINSDAG T/M VRIJDAG:
ZATERDAG:

GESLOTEN
8.30 - 18.00 UUR
8.30 - 16.00 UUR 

OP AFSPRAAK:

Ook kunt u bij ons terecht op afspraak.
Bel hiervoor: 06 1964 6900

Afspraak maken? Klik hier

FSC logo footer-seperator
Al onze producten zijn FSC

FSC staat voor verantwoord bosbeheer wereldwijd. Alleen FSC-gecertificeerde bedrijven kunnen FSC-producten verkopen.

PEFC logo transparant footer-seperator
Al onze producten zijn PEFC

PEFC is het werelwijde keurmerk voor duurzaam bosbeheer en heeft als doel dat alle bossen ter wereld duurzaam beheerd worden.