COVID-19-update
Afspraak maken
Bezoek onze showroom: Half Elfje 6, Someren

Projecten waar wij trots op zijn

Overkapping Siena Schijndel

  • Overkapping

    Buitenverblijf Siena

  • Glazen schuifdeuren

    Voor een luxe uitstraling

  • Kachel

    Om warm te blijven in de wintermaanden

Onze overkapping Siena

Deze overkapping die wij hebben geplaatst in Schijndel is een van onze Siena buitenverblijven. Dit is één van onze buitenverblijven met plat dak. Onze buitenverblijven met plat dak zijn verkrijgbaar in een aantal standaard maten, maar het is natuurlijk altijd mogelijk om maatwerk toe te passen, zoals we bij deze overkapping hebben gedaan! Deze exclusieve lijn van Wesa Tuinhout is gemaakt met Douglas hout met een zeer robuuste uitstraling.

Glazen schuifwanden

Deze overkapping is nog aangevuld met onze glazen schuifwanden. Deze zorgen ervoor dat u in alle weersomstandigheden van uw overkapping en tuin kunt genieten. Onze glazen schuifwanden zijn gemaakt van gehard glas, dat ook op maat geleverd kan worden. Ze worden gedicht met winddichtprofielen, zodat er geen toch binnenkomt. Het is ook aan te raden om een kachel in uw overkapping te plaatsen wanneer u er in de winter ook graag wilt kunnen zitten.

Zou u ook graag een mooie overkapping als deze willen? Neem dan nu contact met ons op of kom langs in onze showroom in Someren. Wij helpen u graag verder!

Waar kunnen we u
mee helpen?
Wesa Tuinhout

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×