Afspraak maken

Tuinhout Eindhoven

Woont u in Eindhoven en bent u op zoek naar tuinhout? Wesa Tuinhout beschikt over een groot assortiment tuinhouten producten zoals overkappingen, schuttingen, vlonders, pergola’s en nog veel meer. Wilt u zelf aan de slag met tuinhout? Wij bezorgen tuinhout in Eindhoven en omgeving. Bij ons kunt u terecht voor duurzaam kwaliteitshout zoals lariks, douglas, tropisch hardhout of geïmpregneerd naaldhout. Wesa heeft daarentegen ook meer dan 20 jaar ervaring in het monteren en plaatsen van schuttingen, tuinhuizen en speeltoestellen. Kijk gerust eens rond op onze website en laat u inspireren door een van de vele projecten die we reeds geplaatst hebben.

Bezoek onze showroom

Wanneer u van plan bent om een nieuwe terrasoverkapping aan te schaffen is het handig als u verschillende varianten kunt bekijken alvorens u een keuze maakt. Bij Wesa in de showroom zult u verschillende opstellingen vinden, zodat u de materialen kunt zien, voelen en advies kunt krijgen om een juiste beslissing te maken. Wesa Houthandel is vanuit Eindhoven zeer goed bereikbaar; u rijdt in slechts een half uurtje naar de locatie in Someren. Andere producten die u in de showroom kunt bekijken, zijn pergola’s, tuinhuizen verschillende schuttingen en accessoires zoals houten tuinmeubelen. Bekijk onze actuele openingstijden voor een bezoekje, de koffie staat klaar.

 

Overkapping Eindhoven

Wilt u een houten overkapping laten plaatsen in Eindhoven of omgeving? Wesa Tuinhout is zeer bekend in Eindhoven en heeft al reeds vele tuinhuizen en overkappingen succesvol geplaatst. U kunt bij Wesa kiezen uit verschillende topmerken vervaardigd uit het hoogwaardige douglashout. Bij ons kiest u voor maatwerk, middels een 3D-configuratie wordt uw overkapping of tuinhuis volledig op maat getekend. Zodoende krijgt u een goed beeld van hoe het bouwwerk eruit zal gaan zien.

Schutting plaatsen Eindhoven

Door het laten plaatsen van een schuttingen in Eindhoven kunt u uw privacy vergroten en zit u beschut tegen de wind. Het plaatsen van een houten, betonnen of aluminium schutting is een vak apart. Wesa heeft een speciale montageploeg voor schuttingen, zodat u jarenlang kunt genieten van een degelijke en recht geplaatste tuinafscheiding. Een betonschutting in Eindhoven is niet alleen oersterk maar ook nog eens onderhoudsvrij. U hoeft dan niet jaarlijks onderhoud te plegen door te schuren of schilderen.

Tuinhuis Eindhoven

Extra opbergruimte of woonruimte in uw woonplaats Eindhoven kunt u bereiken door een tuinhuis te laten plaatsen. Wesa heeft verschillende moderne tuinhuizen met glazen wanden, zodat u een mooi uitzicht heeft op uw tuin. Er zijn vele combinaties mogelijk zoals een zadeldak, plat dak of kapschuur. Wilt u misschien een blank tuinhuis of juist zwart gespoten planken met steellook ramen? Bijna alles is mogelijk met de maatwerk tuinhuizen van Wesa Tuinhout.

waar kunnen we u
mee helpen?
Wesa Tuinhout

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×